דלקת בעין?.- לא ברור.........

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/12/2020 | 08:14 | מאת: יעל

שלום, זה התחיל עם קצת אדמומיות נקודתית בלובן העין ממש קרוב לזוית העין הפנימית יד האף.והעליונה מתחת לעפעף בחיבור זה נעלם. אבל העין עייפה כעת, בקושי רואים את זה שיש נפיחות בעפעף העליון שוב בחלק שקרוב לאף. לא מצליחה להבין מה זה, איך עבר מלובן העין לעפעף? אין אדמומיות או הפרשות. האם מותר לעשות קומפרס? או לשים טיפות נגד דלקת? 10 חודשים הרכבתי משקפיים ולא נגעתי עדשות.

יעל שלום, במידה ויש כאב אודם או אי נוחות כדאי לפנות לבדיקת רופא עיניים מומחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים