היפרדות זגוגית בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

13/12/2020 | 13:33 | מאת: סיסי

שלום דר נכבד יש לי שאלה אני סובלת 24 שנה מראיית נצנצים בשתי העיניים האם יכול להיות שלא הודלמה היפרדות זגוגית ,או שזה מחלה אחרת,הראייה בסדר ואני בת 46 למה זה לא נעלם ,האם זה יחמיר אני לחוצה ברמות שאי אפשר לתאר תודה

15/12/2020 | 11:19 | מאת: סיבי

אתמול היית לרופא עיניים ממוחא לרשתית, בדק אותי ראייה בסדר ,יש היפרגות זגוגית ,וגם ראה שיש לי חור ישן מאוד שהצטמק לבד, והרשתית תקינה , החור שיש לי מלפני הרבה שנים אומר לא צריך טיפול בככל האם זה לא מסוכן החור הזה שיש שנים תודה

16/12/2020 | 07:33 | מאת: סיסי

שכחתי לציין החור בשתי העיניים שנראו,הצטלקו לבד מלפני הרבה שנים ,ולא צריך טיופל ככה אמר לי הרופא ,כנראה בזמן התנקות הזגוגית האם קורהנדלבד החור מצטלק ככה בלי טיפול תודה

שלום רב, חורים שהצטלקו לבד הם תופעה שכיחה יחסית ואינם מהווים בעיה לכשעצמם. רפואה שלמה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים