אז אם הכל בסדר מבחינת אולי אפשר לעשות ניתוח קטרקט והורדת צילינדר

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/12/2020 | 21:55 | מאת: לוברבום

שלום וברכה בעבר אמרו לי שהקרנית קלי לא נראית החמרה בבעיה וצריך רק לעקוב האם בכזה מצב אפשר לעשות כבר ניתוח קטרקט באותה עין שלא טופל מאז שהייתי בחורה או שצריך לעשות עוד הרבה בדיקות תודה רבה כתבו לי עדשה גרעינית קטנה מרכזית נזלית מה זה אומר אני רוצה לציין ששנה שעברה כבר דברו על ניתוח תודה רבה

זו שאלה שלא ניתן לענות עליה ללא בדיקה, ממליץ להתייעץ עם רופא העיניים שלך.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים