האם מותר להגיד לרופא כשאני מגיעה אליו לביקור שאני גם יודעת דברים כי ל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/12/2020 | 19:58 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לפני שנתיים סיימתי לימודי מזכירות רפואית היה כל מיני דברים שהייתי צריכה במבחנים כמו מחלת קטרקט וכדו' מה שכן נכנסתי לזה לגמרי לבד אם הרבה ידע מחומר באינטרנט כשאני מגיעה לרופאים אני מאוד מתביישת לדבר ולהגיד שיש לי ידע ברפואה כי כמעט את כל למדנו ואני הוצאתי עוד מידע מהאינטרנט כי זה היה לי מעניין לדעת אני מאוד מפחדת להגיד להם את זה האם יכול לקרות משהו כשאני הגיד להם כזה דבר כמו: אי הסבר על טיפול וכדו' תודה רבה

בהחלט מומלץ

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים