אחיינית שלי התחילה להיות לה צלינדר במשקפיים מה שלא נהיה לה תמיד

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/11/2020 | 23:01 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לאחיינית שלי בחורה בת 17 התחילה לקבל צילינדר בערך 3/4 בכל עין אני מאוד מפחדת בגלל זה כי ידוע שבגיל הזה יכול כבר להתחיל קרטקונוס ועוד בפרט בכאלה גיל זה יכול להתקדם מאוד בגלל שפשוף האם בצילינדר 0.5 או 3/4 צריך כבר לעשות מעקב תודה רבה

שלום רב, צילינדר קטן בדרך כלל איננו סיבה לדאגה. במידה ואינך בטוחה כדאי להתייעץ עם רופא עיניים. במידה ויהיה צורך הוא יפנה אותך להמשך בירור.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים