עין אדומה עם קטרקט.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

17/11/2020 | 14:25 | מאת: שואל

שלום אמא שלי בת 90 יש לה קטרקט בעיניים היא לקויית ראייה בעבר אמרו לה שאם תעשה ניתוח בעיניים יש סיכוי שעין אחת תפגע והיא תשאר עיוורת בעין אחת בגלל אישון, לכן פחדה לעשות ומזה שבועיים בעין אחת שיש קטרקט היא אדומה רופא העיניים נתן לה משחה וטיפות עיניים אבל זה לא ממש עוזר זה כנראה צורב לה בעין היא אדומה מה אפשר לעשות ? תודה

שלום רב, המלצתי היא להבדק ע"י רופא עיניים מומחה שיוכל לכוון את הטיפול. הסיבות לעין אדומה הן רבות והטיפול צריך להתאים לבעיה. רפואה שלמה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים