דלקת בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

11/11/2020 | 14:26 | מאת: מבוגר

שלום, לפני כחודש היה לי כאב בעיניים שלווה בעיניים דומעות למרות שלא היו הפרשות או עיניים אדומות הרופא רשם טיפות סטרואידיות ל-5 ימים וכעת לאחר כחודש וחצי המצב חזר וחזרתי לאותו הרופא והרופא נתן טיפות לוטמאקס למשך 14 יום. האם זה נשמע תקין? למה בעצם לא טיפות אנטיביוטיות. הבנתי שטיפול סטרואידי הינו מסוכן.

שלום רב, טיפות סטרואידליות מטפלות בדלקת בעוד שטיפות אנטיביוטיות מטפלות בזיהומים. סביר שהרופא שלך חשב שלא מדובר בזיהום אלא בדלקת מקומית ולכן רשם טיפות סטרואידליות. יש להיוועץ עם הרופא במידה ויש צורך ליטול טיפות אלה לאורך זמן.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים