חודשיים אחרי ניתוח קטרקט שלא שיפר לי את הראיה ואף רואה פחות טוב מבעבר

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

29/09/2020 | 16:24 | מאת: זיסר זקלין

אני שואלת מה הסיכוי להצלחת התיקון: רפוזיציה של העדשה המלאחותית המושטלת .אני בלחץ מהמצב .מה גם שיש לי בעין השניה צילינדר וצריכה ניתוח.מה המלצתך

שלום רב, אם הבנתי נכון עברת ניתוח קטרקט עם השתלה של עדשה טורית (עדשה שמתקנת צילינדר). במהלך המעקב נמצא שהעדשה לא יושבת בפוזיציה הרצויה ולכן נדרש תיקון של מיקום העדשה, מה שלעיתים קורה הניתוחים אלה. אם זה המצב מדובר בפעולה קצרה יחסית שבד"כ מצליחה ומסייעת בשיפור המצב.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים