פענוח oct. אני ממש ממש בלחץ......

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

25/09/2020 | 12:57 | מאת: גילה

בני בן 18 עם מיופה מאוד גבוהה (7.5). כשבוע סבל מכאבי ראש . עשינו הרחבת אישונים שיצאה תקינה וליתר ביטחון נשלחנו ל oct. בשתי העיניים מתוארת הידקקות מובהקת של rfnl בסקטור נוזלי תחתון והידקקות גבולית ברביע נוזלי . עין ימין ממוצע 81 מקרון עין שמאל ממוצע 82 מקרון בסוף נכתבה הערה: עקב המבנה המיופי של עצבי הראייה לא ברורה הקורלציה הקלינית של המדידות 1. מה אומרת ההערה הזאת??? האם יש חשד לאיזשהו גידול חס וחלילה? אני ממש בוכה פה והרופא מקבל רק בעוד שבוע אגב, כאבי הראש חלפו תודה לאל

היי גילה, הבדיקה שאת מתארת בודקת את עובי הרקמה בעצב הראיה וסביבו והתוצאה המתקבלת עוברת השוואה לאוכלוסיה בריאה. ברגע שיש מבנה שונה בעין (מבנה "מיופי" של עין הוא מבנה בו גלגל העין ארוך מהרגיל ולעיתים מבנה העצב שונה מהמבנה ה"תקין") הדבר יכול להשפיע על פענוח הבדיקה. תוכלי לקבל פרטים בנוגע לבדיקה הספציפית אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים