כתם בקצה שדה הראייה מודאגת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

19/06/2020 | 10:21 | מאת: מרגלית

שלום ד"ר, מזה חודש אני שמתי לב לכתם אפור-שקוף בקצה שדה הראייה באזור של העף בשתי העיניים. הכתם מופיעה כאשר אני מזיזה את העיניים לצד אחד ואת הראש לצד השני. עשיתי בדיקה אצל רופא עיניים הכוללת הרחבת אישונים ולחץ תוך עיני ויצא שהכל תקין. יש לציין שאני בתקופה מאוד לחוצה ומשתמשת הרבה במחשב. אשמח לדעת במה מדובר. תודה רבה.

מרגלית שלום, כדי לדעת במה מדובר יש צורך בבדיקה - אני שמח לשמוע שנבדקת והכל נמצא תקין. במידה וישנה החמרה במצב או שהתופעה מדאיגה אותך אנא פני לבדיקת רופא עיניים. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים