משך שימוש ברסטאזיס

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

18/06/2020 | 20:21 | מאת: מייק

שלום, לפני מספר שבועות התחלתי להשתמש בטיפות רסטאזיס. רציתי לשאול עד מתי בעצם צריך להשתמש בטיפות האלה. האם מדובר בחתונה קתולית לכל החיים או שמדובר על תקופת זמן מוגבלת? האם הטיפות משנות משהו בעין עצמה, כך שבסיום הטיפול, העין הופכת ל"בריאה יותר"? אשמח לתשובתך, תודה!

מייק שלום, רסטזיס מיועד למי שסובל ממחלות הגורמות ליובש עיני משמעותי והטיפול ברסטזיס צפוי לסייע בהן. התרופה לא משנה משהו באופן קבוע ועובדת ביעילות כל עוד שמים אותה. לעיתים ניתן להפסיק את השימוש בתרופה כתלות בפעילות המחלה הבסיסית (כלומר אפשר לעיתים להפסיק). חשוב להיות במעקב רופא עיניים או במסגרת מרפאות קרנית. בהצלחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים