עין אחת גדולה מהשנייה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/05/2020 | 11:45 | מאת: עין אחת גדולה מהשנייה

שלום אני רואה בתמונות שעין אחת יותר גדולה ובולטת מהשנייה לדעתי כבר בעבר זה היה אך הדבר החמיר אני בן 20 והייתי משחק הרבה עם העיניים סוג של אובססיביות לראייה יכול חהיות שזה מה שגרם לעין ימין לגדול ?

שלום רב, הבדל בגודל בין העיניים לא צפוי משימוש יתר או משחק עם העיניים. לעיתים מדובר במבנה מולד אך הדבר עשוי להיגרם גם ממחלות עיניים ומחלות כלליות הדורשות התייחסות. ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל מומחה ברפואת עיניים, במידה ותרצה תוכל לקבוע תור במרפאות האוקולופלסטיות (רופאים מומחים בפלסטיקה של העיניים) במרכז רפואי רבין. בהצלחה!

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים