השתלת עדשות מולטיפוקליות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/05/2020 | 09:15 | מאת: איתן

שלום. אני בן 83. עומד לבצע ניתוח קטרקט ב 2 עיניים. כיום יש לי משקפיים מולטיפוקליות. ברצוני לשמוע חוות דעת האם כדאי להשתיל עדשות מולטיפוקליות? מה הם הסיכונים להשלה כזו על הראיה. כמו כן, יש לי קושי מסויים בנהיגה בלילה. האם ההשתלה תיטיב או תגרום להרעה במצב נהיגה בלילה.

היי איתן, תוכל לנהל את השיחה בנוגע להתאמת עדשות תוך עיניות עם הרופא המנתח שיציג לך את האופציות הקיימות ומתאימות לך. אני מזמין אותך לפנות למרפאת קטרקט פרימיום בבית החולים בלינסון כדי לשמוע עוד על העדשות המוצעות גם אצלנו. בהצלחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים