טיפות עיניים פנימקסין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

27/04/2020 | 15:44 | מאת: נעמי

שלום, הרופא משפחה רשם לי טיפות לעיניים פנימקסין כי אמרתי לו שיש לי דלקת בעיניים כבר כמה ימים .. אני אלרגית לסינטומיצין והרוקח אמר שהטיפות האלה יכולות לגרום לי לאלרגיה גם אז עכשיו אני לא יודעת מה לעשות

נעמי שלום, פנימיקסין וסינטומיצין מכילים את אותו החומר הפעיל ולכן במידה ויש רגישות ידועה כדאי להמנע משימוש. ממליץ לך להתייעץ עם רופא עיניים בקהילה לגבי הצורך בטיפול אנטיביוטי לדלקת עיניים, במקרים רבים אין צורך בטיפול הנ''ל. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים