הבזקים בקצה העין-דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

09/04/2020 | 01:12 | מאת: א

שלום דר, מספר פעמים ביום יש לי מעין הבזק או ניצוץ קל בקצה עין שמאל, לשבריר שניה. רופא עיניים עשה לי בדיקה מקיפה כולל הרחבת אישונים, אמר שהכל תקין כולל הרשתית ושאולי זה קשור למיגרנות או סיבה אחרת. שאלתי היא, האם זה עלול להזיק או כל עוד בדיקת העיניים תקינה אין בעיה? אני מעדיפה בימים אלו להימנע מבדיקות כמובן, אלא אם אני זקוקה לבדיקה דחופה. האם עלי לפנות לנוירולוג דחוף או למי? אודה לתשובה מהירה, זה מלחיץ ואני אובדת עצות. תודה רבה

א שלום במידה ועברת בדיקה מלאה והיתה לא מחמיר או משתנה אין צורך בבדיקה עינית נוספת - המשיכי מעקב וטיפול על פי הנחיית הרופא המטפל. במידה ומופיעים דברים חדשים - מסך שחור הבזקי אור בהחמרה כאבי ראש וכו' כדאי לפנות לבדיקה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים