עפעף שנעלם בתוך גלגל העין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

01/04/2020 | 01:49 | מאת: דניאל

שלום, לפני שבוע היה לי "שעורה" בעין ימין. עשיתי קומפרסים של חום כל יום והיא נעלמה. ועכשיו פתאום בעין שמאל יש לי משהו מוזר...העפעף כאילו נעלם בתוך שקע העין.. זה משהו שמזכיר מה שאנשים עושים בשבילו ניתוח הרמת עפעפים אבל קרה פתאום. אני בן 40, ועד כה לא היה שום דבר. צירפתי תמונה שיהיה ברור יותר על מה אני מדבר. אפילו לא יודע איזה רופא אמור לראות דבר כזה.. האם בעיה בעין?

היי דניאל נפיחות משעורה עלולה לגרום לעיוות במבנה העפעף אך תשתפר עם טיפול. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עיניים. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים