בהמשך לפוסט מטה.עוד שאלה קטנה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/03/2020 | 13:41 | מאת: יוסי

למה זה יכול להיות קשור ? זאת אומרת איך קוראים לתופעה? קצת מודאג האם זה קשור לעניים בלבד? או שיכול להיטת בגלל הפרקים? תודה

08/03/2020 | 13:42 | מאת: יוסי

משהו נוסף.עברתי בדיקה מקיפה מזמן שעוד היה את זה שאלה נוספת טקצת מוזרה מה זה יכול להיטת שאני מגרד לוחץ כאילו בעניים אני שומע כמו בועות ממש ככה .אני סובל ממיגרנה יש קשר? ועם לא למה זה קשור תודה שוב

יוסי שלום נשמע שמה שאתה מתאר קשור לתנועה של אויר בדרכי הדמעות אך אם תרצה להיות בטוח תוכל להתייעץ עם רופא מומחה, בכל מקרה על פניו לא נשמע לי שיש קשר למיגרנות. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים