צבעים כהות קצת מוזר שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

04/03/2020 | 15:22 | מאת: יוסי

שלום רב סמתי לב זמן רב (יש לציין שנבדקתי אצל רופא עניים כולל הרחבה והכול ) אז ככה השאלה.שאני עוצם עין אחת .בשניה רואה יותר כההה .ושאני עוצם תראשונה יותר בהיר.זאת אומרת באחת רואה רואה כהה והשניה בהיר.האם זה תופעה נורמלית? ועם לא מה זה יכול להיות ואיך זה נקרא? תודה רבה

יוסי שלום, הבדל בראיית הצבעים בין העיניים עשוי להיות תופעה המצריכה המשך בירור - ממליץ לפנות לבדיקת רופא עיניים שיעשה בדיקה קלינית ותפקודית של העין ויוכל להפנות אותך להמשך בירור במידת הצורך. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים