תופעה שלדעתי אינה ידועה....

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

09/12/2019 | 19:01 | מאת: מסך שחור.

אי אפשר לבצע לי בדיקת ראיה רגילה (ידנית) בעין ימין כי בכל מקרה שמכסים את עין שמאל - עין ימין רואה מסך שחור או כעין עשב שחור בכוון ההסתכלות. כך שאיני יכול לראות פרטים על לוח האותיות והמספרים שתלוי על הקיר. לפי נסיוני רופאי עיינים ומומחי רשתית מוגבלים על ידי בלוק מוחי מלהבין את תלונתי.

שלום רב, אני מציע לפנות ולהבדק על ידי רופא עיניים מומחה בכדי לנסות לאפיין ולאבחן את הבעיה. רפואה שלמה.

19/12/2019 | 08:55 | מאת: רם כהן

נבדקתי על ידי 2 מומחי רשתית. גם נותחתי על ידי ד"ר אוברבך מהדסה עין כרם ניתוח בגלל חור ברישתית למרות כל זאת אני קובע : רופאי ומומחי עיינים הם סתומים ולא מבינים "עברית" כנראה שבהדסה מלמדים לא טוב להקשיב. אגב כל הבדיקות מראות שהרשתית בסדר ואין להם מה לעשות יותר. נא השערתך

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים