הופעת נקודה בעין וכאבים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

11/11/2019 | 20:17 | מאת: יעל

שלום, מזה כשלושה חודשים אני סובלת מדי פעם מכאבים באים והולכים בעת התעוררות בבוקר. קיבלתי משחה למשך חודש וכיום ממתינה לתור נוסף בעוד חודש. היום הבחנתי לראשונה בהופעה של נקודה בעין כמצורף בתמונה. מה זה? אני תוהה אם זה קשור ואם יש משהו שאוכל לעשות עד שיגיע התור לרופא. תודה.

היי יעל, אי נוחות והדבקות העפעפיים בשעות הבוקר הינם סימפטומים נפוצים למדי וקשורים לעיתים לגרוי לחמיתי או יובש עיני. תוכלי להתייעץ עם רופא העיניים שלך בנוגע לטיפול מתאים ובנתיים תוכלי להשתמש בטיפות ליובש.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים