אבחון נכון של נםילת עפעפיים?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

26/08/2019 | 07:44 | מאת: Mo

שלום אני בן 30 לפני כחצי שנה החלתי להרגיש רעידות ומצמוצים בעיניים. מכיוון שהייתי בלי זוגייות ועבודה מאוד חששתי שזה טיקים. אך הרופא אבחן את זה כנפילת עפעפים והביא לי סבון מיוחד. השתמשתי בסבון ומצאתי עבודה והמצב די חזר לרגיל. כעת אני שוב בלי עבודה והמצמוצים חזרו ובגדול. איך אני יכול להיות בטוח שזה אכן לא טיקים? )לא יודע אם קשור אבל לפני כ8 שנים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים)

שלום רב, במידה ועברת בירור אצל רופא והמצב השתפר עם השימוש בסבון סביר שלא מדובר בטיקים. במידה והמצב חוזר או מחמיר תוכל לפנות לרופא להמשך בירור. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים