לא ברור אם הטיפול שקיבלתי עוזר

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

03/08/2019 | 21:27 | מאת: לנה

בת 65 ללא בעיות עיניים מיוחדות. לפני כשבועיים (במהלך טיסה) התחיל גרד חזק בעין שמאל ואחכ גם בעין ימין. אחרי מספר ימים אחרי שניסיתי טיפות מלחלחות ולא עזר פניתי לרופא המשפחה (לא ניתן היה להשיג תור לרופא עיניים.) רופא המשפחה אמר כי העיניים אדומות ונראה כמו דלקת לחמית. רשם לי טיפות אופלוקס פעמיים ביום ו-flm liquiflm פעם ביום + לנקות את העיניים עם איי-קאר. מטפלת כבר כך 7 ימים וכמעט אין הקלה. האם זה אומר כי הטיפול אינו יעיל ? האם ייתכן שזה משהו ויראלי והטיפול רק מזיק ומפריע לדלקת לעבור ?

05/08/2019 | 08:32 | מאת: ד"ר אודי רייך

בהחלט ייתכן כי מדובר בדלקת ויראלית או במופע אלרגי. כך או כך הטיפול שברשותך אינו מתאים וממליץ לגשת להבדק בהקדם לרופא עיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים