טיפות לעיננים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

25/07/2019 | 11:14 | מאת: שרי

שלום רב, יש לי גלאוקומה ואני מטופלת בטיפות, רציתי לשאול -לפעמים כאשר אני מטפטפת את הטיפות לעין יש לי לפעמים תחושה שפיפסתי ואז אני מוסיפה עוד טיפה,האם זה יכול להזיק אם טיפטפטי יותר מטיפה אחת, בנוסף אני מבקשת לדעת אם לחץ של 21 נחשב ללחץ גבוה ? תודה מראש לתשובה שרי

שרי שלום, במידה ואת לא בטוחה שנכנסה טיפה אין בעיה להזליף טיפה נוספת. בנוגע לערכי הלחץ התוך עיני, לחצי המטרה שונים ממטופל למטופל ולכן כדאי להיות במעקב אצל רופא עיניים מומחה שיסייע עם המעקב והטיפול בגלאוקומה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים