שדה ראיה ממוחשב בעייה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

04/07/2019 | 13:58 | מאת: יאלי

שלום רב בצעתי שדה ראיה ונאמר לי שיש היצרות בשדה הראיה הימני 2 העיניים בינתיים שלחו לנירולוג לביצוע mri מוח בנוסף ראה גם ניורואופתלמולוג השאלה מה זה היצרות הזו ?? ומה תורם mri מוח במקרה זה אני בת 38 תודה יאלי

04/07/2019 | 14:33 | מאת: ד"ר אודי רייך

שדה ראיה יכול להיות לא תקין מבעיה בעפעפיים בעצב הראיה במוח או ברשתית. במידה ומדובר בשדה ראשון שביצעת כדאי לחזור עליו כי יש לעיתים שדה שאינו תקין בגלל קושי טכני. האם היו תלונןת שבגינן נשלחת לבדיקה?

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים