האם יש צורך בניתוח קורקט

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/04/2019 | 10:22 | מאת: רבקה

שלום רב,בת 69, בבדיקח מעקב שנתית, ירידה בראיה . התקדמות הקטרקט . אין לי כרגע שום תלונות . מסתדרת היטב עם משקפי מולטיפוקל. הרופאה שהחלה בתקופה האחרונה גם לנתח אמרה שאני צריכה ניתוח . האם כאשר אין הפרעה ואין לי תלונות יש ללכת לניתוח? תודה להתייחסות

20/04/2019 | 12:59 | מאת: ד"ר אודי רייך

חג שמח. החלטה על ניתוח קטרקט היא שילוב של תלונות המטופל,חדות הראיה, ורמת סמיכות הקטרקט. במידה ואין תלונות יש לדון לגופו על מצב העדשה שלך כדי לשקול את היתרונות בניתוח כעת או בדחייתו. ממליץ שתפני לבדיקה נוספת מאחר ולא ניתן לדון על כך בפורום כזה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים