כתם לבן בלבן של העין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

22/08/2018 | 00:41 | מאת: לירז

היי מזה כמה חודשים יש לי כתם לבן בעין בהתחלה לא הציק לי ובתקופה האחרונה ממש ממש כואב לי במיוחד שאני עייפה זה פשוט שורף וכואב כמו אבן בעין! לפני כמה חודשים הלכתי לרופא ואמר לי איך קוראים לזה רק ששכחתי תוכל להזכיר לי? מה דעתך? ממליץ על ניתוח? האם זה מסוכן? מה זמן ההחלמה? האם אתה מנתח?

23/08/2018 | 08:44 | מאת: ד"ר אודי רייך

לירז שלום קשה לענות מהתאור שנתת. אך אם יש נגע תחת העפעף או בעין אני ממליץ שתקבעי תור בהקדם להבדק. בריאות שלמה ד''ר אודי רייך

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים