תחושת סנוור ובוהק קיצוניים.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/12/2017 | 18:20 | מאת: גמליאל

דוקטור שלום, לפני כעשר שנים התחלתי לראות אזורים מוארים בצורה מאוד חדה כלומר אני רואה את האור בצורה מאוד בוהקת, בשלוש שנים האחרונות זה החמיר ואני מרגיש סינוור מטורף. כלומר אני רואה מקומות מוארים מסויימים בצורה מאוד בוהקת, כאילו העוצמה של האור נתפסת בצורה חזקה מאוד, בלילה לוקח לי הרבה זמו עד שאני מתרגל לראות חדרים חשוכים. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל בדיקת עצבי הרשתית וגם MRI, כמו כן שמתי לב שגם חוש השמיעה שלי התחדד ומווליום מסויים הצלילים נשמעים לי חדים וצורמים ובלתי נסבלים, הייתי אצל נוירולוג ונוירואופתומולוג וגם לא יודעים לתת לי הסבר לתופעה. זה הולך ומחמיר ואני לא יודע כבר מה לעשות.

17/12/2017 | 14:17 | מאת: אהוד רייך

לאור התאור נשמע כי עברת בירור מקיף. אין בפורום הזה יכולת להגיב מעבר לבירור המפורט שעברת. ניתן לבצע ייעוץ אצל מומחה נוסף לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים