טיפול בעיניים בטיפות ומשחה - ללא הטבה, מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

02/11/2017 | 15:26 | מאת: חיים

שלום רב , אני מצרף מסמך לעיון בו גם מפורט הטיפול שניתן לי מבית החולים , והטיפול שלאחר מכן ע"י רופא עיניים שהחליט דווקא להוריד את ההמלצה לטיפול ב- פרד פורטה 5מ"ל. בשלב זה אין הטבה! - חלפו 3 שבועות מיום שהובחנה דלקת בעין ימין בלבד!. כאבים חדים ודמעות בעין שמאל. ראיה מטושטשת בשתי העיניים. האם הטיפול לעניין הזיהום בעין כעת טוב?. אני לא חש הקלה ,כאבים חזקים!, מה לעשות? כעת הטיפול במשחה מסוג טובקס * 3 פעמים ביום (לא מאפשר לי לראות, רגישות מאור בחדר ,שמש, לכן לא יוצא מהבית מספר ימים). וטיפות עיניים מסוג ויגהמוקס * 6 פעמים ביום. הטיפות עיניים מסוג פרד פורטה הופסקו לדעת רופא העיניים. האם הטיפול הקיים נכון ויש להמשיכו?, אחרת מה המלצתך? לכאבים - קיבלתי מרופא משפחה כדור 5מ"ג * 2 ביום מסוג פרקוסט=אוקסיקודין. קישור למסמך הרפואי באם לא עלה לאתר http://www.upfile.co.il/file/693105698.html תודה. ממתין לתגובתך.

02/11/2017 | 16:24 | מאת: אהוד רייך

שלום רב. לצערי הפורום לא נועד לתת בו מענה על מהלך טיפול. לא ניתן לבדוק את העיניים ולהתרשם מהמצב קלינית. המלצתי היא כי תפנה בהקדם לרופא עיניים בתחום על מנת לקבל חוות דעת נוספת. טיפול במשככי כאבים מהסוג אותם אתה נוטל מאוד לא שכיח בבעיות עיניים. רפואה שלמה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים