דלקת שלא עוברת בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

19/10/2017 | 17:18 | מאת: יובל

שלום כבר שנתיים סובלת מאלרגיה בעיניים, כל נבדק לפחות ע״י 3 מומחים בדרכ נותנים לי טיפות עם אנטי היסטמינים וזה עובד מיד , ממש בקלות אחרי כמה ימים כאילו לא היה אבל הפעם, כבר חודשיים ,בעין אחת בלבד יש דמעת שלא מפסיקה , לאחר מכן החלו הפרשות וכשנבדקתי אצל מומחה עיניים הוא טען שיש לי אלרגיה ממש קלה ונתן לי טיפות לטומקס, שמתי אותם כשבוע ולא היה שיפור כלל, חזרתי אליו ונתן לי טיפות דקספרין של דר פישר עם סטרואידים ואמר שזה הכי חזק שיש ויותר מזה אין מה לעשות שמתי אותם 5 ימים 3 פעמים ביום ואפילו לא שיפור קטן, עדיין דמעת, הפרשות ותחושת אי נוחות ולפעמים גרד מה לעשות? כבר מיואשת.... תודה

19/10/2017 | 18:39 | מאת: אהוד רייך

לעיתים מקרה כמו שאת מתארת הוא משני להיצרות מערכת הדמעות. אני ממליץ בחום להבדק על ידי אוקולופלסטיקאי .

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים