שמש מסנוורת מאוד... שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/09/2017 | 11:13 | מאת: שוהם

בזמן האחרון התחלתי מאוד לסבול מהשמש. מרכיבה משקפי שמש כמעט באופן קבוע. השבוע נהגתי ברכב והשמש סינוורה אותי ופשוט לא ראיתי כלום (והייתי עם משקפי שמש) זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי בחיים... לא ראיתי את הנתיבים גם לא הקרובים... זגזגתי מנתיב לנתיב... ופעם זה לא היה לי... יש מה לעשות עם זה?

08/09/2017 | 11:53 | מאת: אהוד רייך

פוטןפובחה ירושלים מול אור שאת מתארת יכול להיגרם ממספר מצבים שונים בעיניים. אני ממליץ לבצע בדיקה בהקדם בכדי לוודא דבר ראשון שהעיניים בריאות.

08/09/2017 | 15:59 | מאת: שוהם

הייתי המון פעמים אצל רופאי עיניים ואני מרגישה שלא מתייחסים ברצינות לבעיות שלי. ההרגשה שלי שיש לי בעיה בעיניים - הן כל הזמן דומעות, כל הזמן עם הפרשות, אבל הראיה שלי טובה. ובשבועיים האחרונים הסנוור מציק. הדבר היחיד שכל פעם מביאים לי זה סינטומיצין ודתאמיצין (כל חודש-חודשיים מחדש) וסיסטיין הסגול שאני שמה 6 טיפות כל יום כבר חצי שנה וזה מרגיע לי את העין.... אני כבר לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות....

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים