עפעף קצת נפול מחפש אחר סיבה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

03/09/2017 | 15:56 | מאת: יובל

בן 25 עברתי ניתוח לפזילה20/4, אחרי הניתוח חטפתי דלקת עיניים ב כעת ארבעה חודשים אחרי יש צלקות מרובות בקרנית ללא השפעה משמעותית על הראייה (רואה 18/20). אין לי מושג אם הצלקות האלה גורמות לעפעף לצנוח, אני לקחתי סטרואידים במשך חודשיים והפסקתי לפני חודש וחצי. שאלתי היא האם ה sei האלה יכולים לגרום לעפעף קצץ לצנוח

03/10/2017 | 07:44 | מאת: אהוד רייך

השאלה מורכבת ישנן הרבה סיבות שיכולות לגרום למצב. אני ממליץ מאוד להבדק על ידי אוקולופלסטיקאי בהקדם להבין את מקור הבעיה והפיתרון האפשרי. מומלץ להביא תמונות מלפני הניתוח לייעוץ ולהראות לרופא.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים