ציסטה בעין וסינטומיצין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/08/2017 | 13:45 | מאת: איילת

שלום ד"ר אודי רייך לפני כחודש היו לי כאבים בעין כשמצמצתי ונפיחות אך ללא הפרשות והדבקויות. הנחתי שזו דלקת ושמתי קומפרסים של תה ודאגתי לנקות את העין כל הזמן. לאחר כ-6 ימים הכל עבר. לאחר שלושה שבועות העין התנפחה בשנית, הפעם עם הפרשות והדבקויות. הלכתי לרופא משפחה שרשם לי סינטומיצין ואמר שיש לי ציסטה קטנה בחלק התחתון של העין שבעיקרון הסינטומיצין אמור להעביר. אני שמה כ-4 פעמים ביום כבר יומיים את המשחה אך אני לא רואה שהציסטה עוברת. האם יש סיבה לדאגה? כדאי ללכת לרופא עיניים או שיומיים לא אומרים כלום? יש לציין שההפרשות נפסקו והעין לא נפוחה במיוחד, כמעט אף אחד לא שם לב שיש בה בעיה אבל כשאני פותחת את העין אני רואה שהציסטה עוד קיימת. תודה רבה

17/08/2017 | 12:55 | מאת: ד"ר אודי רייך

לא ברור האם הכוונה לכלזיון. ציסטה לא מחלימה מסינטומיצין המיועד לטיפול בזיהומים.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים