רק עין אחת מתאמצת....

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

03/08/2017 | 23:13 | מאת: טל

שלום אני מרגישה בשבוע האחרון שאני מפעילה רק את עין ימין. וכדי להפעיל את עין שמאל אני צריכה לחשוב על זה (זה לא אוטומט). בערב אחרי העבודה (שהיא מול המחשב) עין ימין מאוד מאוד אדומה. והיא מאוד שורפת. אם אני עוצמת את אחת העיניים אני רואה בשניה... היום בכיתי והרגשתי שיורדות לי דמעות רק מעין ימין.. מסתבר שזה לא נכון, פשוט לא הרגשתי את עין שמאל. זה הגיוני שפתאום אני מתחילה להשתמש רק בעין אחת? זה יגרום נזק לעיניים? תודה

07/08/2017 | 08:04 | מאת: טל

אודה לתשובה

08/08/2017 | 16:10 | מאת: ד"ר אודי רייך

אין נזק בהפעלת עין אחת. אני ממליץ להבדק בכדי להבין מדוע התחושה קיימת והאם אכן הראיה תקינה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים