הפרשות מהשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

04/09/2016 | 11:27 | מאת: מיכל

שלום רב, בעקבות הרגשת מלאות בשדיים, ניסיתי ללחוץ על הפטמה ויצא נוזל צהבהב שקפקף. מקריאה ברשת ראיתי שזה אולי מרמז על סרטן השד חלילה, ולכן ניסיתי ללחוץ על הפטמה השניה, גם ממנה יצא נוזל. האם עלי לגשת להבדק? בתקופה זו בעלי ואני מנסים להכנס להריון, היום אני 6 ימים לאחר הביוץ, אולי זה קשור בזה? אציין שילדתי לפני כמעט 3 שנים והנקתי את בני במשך שנה ו 3 חודשים. לפני 4 חודשים היה הריון תאומים שהסתיים בשבוע 8 עקב הפסקת דופק, אולי גם לזה יש השלכות? תודה

12/09/2016 | 17:45 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, לפי התיאור נראה שמדובר בהפרשה פיסיולוגית תקינה. ממליץ בכל זאת לפנות לכירורג שד לבדיקה. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד