אולטרא סאונד שדיים פיענוח

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

22/12/2019 | 16:09 | מאת: בר

שלום. אני בת 37 תכף, חשוב לי לציין שבמרץ עשיתי טיפול ivf שלא צלח. הייתי אצל כירוג שד שלא הרגיש משהו חשוד, ובכל מקרה עשיתי גם u.s. הגיעה תשובה וכך כתוב: בשעה 10 כ 4 ס"מ מהפטמה הודגם גוש סולידי היפואקוגני בעל גבולות סדירים בקוטר 0.5 ס"מ. גוש כמתואר ממצא בעל דרגת חשד נמוכה,birads 4a. הרופא שלי בחופש של שבועיים ואני ממש בלחץ...אשמח לדעת כיוון לגבי התשובה שניתנה לי..תודה רבה רבה

הי בר, נשמע שמדובר בממצא (הגוש) שפיר ללא כל מאפיינים חשודים. הגודל שלו גם מאד קטן, ולכן לא מיששתם אותו (לא את ולא הרופא) ובגודל כזה כמעט בלתי אפשרי לבצע ביופסיה. בדכ מה שמומלץ זה לבצע מעקב - עי עוד אולטראסאונד בעוד מספר חדשים. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד