כאב בשד שמאל עם הקרנה לגב

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

20/11/2019 | 09:02 | מאת: קרן אור

בת 40 קרוב לשנתיים כאב באזור הצלעות מתחת לבית השחי ןהגב עם תחושה של אי נוחות בשד שמאל שכוללת , תחושה , של זרמים, רגישות בפטמה , גרד לפעמים.כל התופעות הללו מופיעות לסירןגין. עשיתי ממוגרפיה בגלל מבנה השד שלחו אותו לאולטראסאונד. עשיתי פעמים בהפרש,של שנה ויצא תקין וגם הייתי אצל 2 כירורג שד והכל תקין לדעתם הכל ענין הורמונלי מה לעשות? להמשיך כרגיל ולהתעלם

שלום קרן אור, אני מבינה שאת מודאגת, למעשה את מתארת תסמינים לא מאד ספציפיים ולא מדאיגים. העובדה שהלכת לבדיקה וביצעת ממוגרפיה ופעמיים אולטראסאונד מראה שלמעשה את לא מתעלמת אלא בודקת. כן המשיכי להיות במעקב, בייחוד אם יש באיזור משהו שאת ממששת - שונה או בולט במישוש. ולהיבדק. זה לא נקרא להתעלם. בריאות שלמה...

28/11/2019 | 21:12 | מאת: קרן אור

קראתי שתסמינים של גרד ועקצוצים וזרמים ואי נוחות בשד יכולים להצביע גם על סרטן שד דלקתי , איך בודקים זאת? האם יש מקום לדאגה? זה פשוט אי נוחות כבר שבאה והולכת כבר תקופה ארוכה

01/12/2019 | 14:43 | מאת: קרן אור

ביומיים האחרןנים ממש שריפה וכאב בפטמה השמאלית בכל מגע, חשבתי שאולי יש לי פצע אבל רןפא עור בדק ולא מצא כלום. מה לעשות מאוד לחוצה??

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד