גרד וכאבים ותחושת נימול בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

06/02/2019 | 10:08 | מאת: דנית

מס' ימים סובלת מגרד, כאבים ותחושת נימול בשד שמאל בלבד.הייתי אצל כירורג ובבדיקה ראשונית לא נמצא גוש. הפנה אותי ל US שד וממוגרפיה מאחר ואני לפני קבלת ווסת ביקש שאמתין כשבועיים לפני ביצוע הבדיקה. בנוסף בתחילת השבוע קיבלתי חיסון צהבת A מנה שניה. האם יכול להיות קשר בין התחושות לחיסון? ואם לא מה זה יכול להיות? תודה

הי דנית, לא ידוע לי על קשר ספציפי בין חיסון צהבת לתיאור שלך, אבל יכול להיות משהו שאני כרגע לא מעלה בדעתי. לא ציינת את גילך ואם יש גורמי סיכון, אבל גרד(וגם כאבים) יכולים להיות תגובה עורית למשהו, כמו בכל איבר אחר בגוף. ממליצה להשלים הבירור בUS וממוגרפיה, וגם להמשיך לעקוב ואם נראה שינוי בעור שלא חולף מהר יחסית לשקול בהמשך ביופסיית עור.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד