מסטיטיס כרוני שאינו עובר

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

16/04/2017 | 20:14 | מאת: לילי

שלום יש לי מסטיטיס מאד אגרסיבי בשד בעבר היה גם בשד השני (לא בהנקה) עברתי ניקוז. Vi במשך שבועיים וגם זה לא עזר ביופסיה הראתה שאכן מדובר בדלקת אך השד ממשיך לגדול האם בעקבות הדלקת יכול להתפתח סרטן שד? תודה

17/04/2017 | 21:06 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום לילי, חסרים פרטים כגון גיל, תוצאת תרבית, ואיזו הדמיה בוצעה. ברוב המכריע של המקרים הדלקת אינה קשורה לסרטן. בקרב נשים שאינן מניקות ובודאי בגיל הבלות יש לבצע מעקב עד רזולוציה של התהליך הדלקתי ובהמשך לחזור על הדמייה ע"מ לודא שאין התפתחות סרטן (למרות שנדיר). בברכה, ד"ר אביעד הופמן

17/04/2017 | 21:26 | מאת: לילי

ביצעתי ביופסיה ובה נכתב כי מדובר בגרנולומטוז מסטיטיס ובבדיקה פתלוגית גם לא צמח חיידק אני בת 36 ללא היסטוריה של סרטן השד במשפחה פשוט בחוסר וודאות מאחר וחוויתי 2 דלקות שד בשני שדיים שונים תוך שנה אחת ואף רופא לא מצליח להבין מה הגורם אבל מאחר ולא מצליחים לטפל הדלקת נמשכת כמעט שנה והפחד הוא שיתפתח סרטן ולא אדע זאת מאחר וכל התסמינים זהים בדלקת ובסרטן אובדת עצות...

18/04/2017 | 10:10 | מאת: lili

אני בת 36 , ללא היסטוריה של סרטן השד במשפחה מצ"ב תשובת הביופסיה אולי יכול לתת לך קצת יותר מידע בנושא אני פשוט אובדת עצות, מאחר ואף רופא לא מצליח למצוא את הסיבה וגם ךא את הפתרון לדלקות החוזרות

04/07/2017 | 16:50 | מאת: עדי

גם אני כמוך סובלת כבר 4 שנים מהמחלה הלא שיגרתית הזו... הצחוק הוא שטוענים שאין תרופה. אני בת 27 ו4 שנים מניקוז לניקוז בשני הצדדים ואל נא נשכח את הניקוז העצמי ואת העובדה שכל בד על העור נדבק לפצע וצריך לקרוע את הבשר כל פעם מחדש. אז רק רציתי להגיד שאת לא לבד, מוצאים דרך לרפא סרטן אבל דלקת כרונית כנראה שלא מביאה איזה פרס נובל או עיניין מחקרי. צר לי על הסבל שלך רפואה שלימה. ואגב לי אפילו לא הסכימו לעשות ביופסיה אז זו כבר התקדמות.

05/07/2017 | 10:18 | מאת: lili

הייתי שמחה לשוחח עימך על מנת לנסות ולעזור אחת לשניה אם תוכלי לשלוח אלי באיזשוהי דרך פרטי התקשרות מולך זה יהיה מצוין אולי דרך פייסבוק התחלתי לקחת עכשיו תרופה, לא יודעת עד כמה יעזור אבל אני מנסה הכל אני ממש חסרת אונים , ואכן כל בד נדבק וכאש נתלש קורע את העור והניקוז העצמוני שמשאיר מאוחוריו צלקות, הייתי אצל כל רופא אפשרי , הוצאתי עשרות אלפי ש"ח גם בחו"ל , מקווה שהעכשיו יגיע הפתרון אני נקראת בפייס sivan levin

05/07/2017 | 14:42 | מאת: עדי

יש הרבה סיוון ליון אני עדי חמו שיער שחור שלחי לי

05/07/2017 | 14:56 | מאת: lili

גם לא מצאתי אני עם שמלה שחורה קצרה מחזיקה בידי את ביתי עם שמלת מלמלה לבנה זאת תמונת הפרופיל שלי מקווה שתמצאי אותי

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד