חששות ממצב בריאותי- לאחר שימוש במוצרי דיאטות

דיון מתוך פורום  תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי

30/05/2016 | 22:11 | מאת: בת 20

היי, בקרוב אהיה בת 21 ואני מתמודדת עם בעיות בבלוטת התריס בערך 3 וחצי שנים. בגיל 17 שמעתי על דיאטת סימונס שמדמה את הורמון ההיריון ע"י ספריי אצות, ואכן רזיתי 8 קילו ב25 ימים עם תופעות לוואי של חולשה מוגברת.. לאחר שנה בדיוק השתמשתי במוצר מדבקות שנקרא סלים פאץ, שגם מהן רזיתי משקל רב בזמן מועט. ובפעם השלישית והאחרונה התחלתי להשתמש במדבקות הודיה אך לא סיימתי את השימוש בהן ולכן לא רזיתי בצורה קיצונית. כמובן שבמשך השנים העליתי את כל המשקל חזרה ואף יותר.. עכשיו לאחר הבנה בנזק שיכול להיגרם לגוף, ישנה בעיה בריאותית בבלוטה ("האשימוטו"), כמו כן בבדיקת אולטרסאונד נמצאו 2 קשריות שאחת מהן הייתה סרטנית ומיד הוצאה. היום אני בחרדות כבדות האם מה שנטלתי למען הדיאטות זה מה שגרם לבעיות, ואם כן האם הן יעלמו? אשמח לדעת יותר כיוון שאין מספיק מידע שיעזור.. תודה רבה.

22/09/2016 | 14:58 | מאת: מיקי אריאלי

שלום רב, משרד הבריאות פרסם מספר הודעות אזהרה לגבי השימוש בדיאטת ד"ר סימונס. הדיאטה אינה מוכרת וגם השימוש בהורמן ההיריון HCG לא מאושר למטרות הרזייה. הדיאטה בנוסף לא הוכחה מחקרית ומדובר בתרמית אחת גדולה. גם דיאטת סלים פאץ לא הוכחה מחקרית ואינה מוכרת ומאושרת ע"י משרד הבריאות. לגבי ההשפעה של המוצרים לגבי הבעיות הבריאותיות שנתגלו, אני מציע להתייעץ עם רופאים מומחים

מנהל פורום תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי