פיענוח סיטי עקב כאב מהישבן לאורץ הרגל

דיון מתוך פורום  טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)

12/11/2022 | 07:34 | מאת: רוז

עשיתי סיטי מותני עקב כאב מהישבן לאורך הרגל ופיענוח אחד הלחיץ אותי מאוד שינויוים טרשתיים באאורטה בטנית ומוצא ענפייה אני בת 53 שותה כל בוקר קונרורד 8 מג ללחץ דם ויום כן יום לא איזיקור 10 מג כי עושה כאב שרירים לוקחת כבר כימעט שנה אוזמפיק מאוד בלחץ מה עכשיו מה הלאה ?? תודה

שינויים טרשתיים בכלי דם שונים הינם ממצא שעולה בשכיחותו בקורלציה עם הגיל, ומואץ ע"י גורמי סיכון שונים כגון עישון! סכרת, יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם ועוד. יש לפנות עם תוצאות הבדיקה לרופא המטפל

מנהל פורום טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)