סיכון בבדיקה פולשנית

דיון מתוך פורום  טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)

21/05/2022 | 09:44 | מאת: רפאל

עברתי ניתוח אאורטה בוטנית לפני 15 שנה, כעת אני אמור לעבור בדיקת ביאופסיה פולשנית בריאה השמאלית לחשש לגידול. האם קיים סיכון לזיהום במקרה הזה ואם כן מה יכולה להיות התוצאה? האם מומלץ לבצע את הבדיקה הפולשנית עם גמת הסיכון הכרוכה בכך או שיש פתרון אחר תודה

היי, יש לציין את הפרטים הללו בפני הרופאים המטפלים, ישנו סיכון מוגבר מסויים לזיהום בשתל סינטטי אך עדיין אין מניעה מביצוע פעולות נדרשות/נחוצות עם רמת סיכון סבירה

מנהל פורום טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)