לגבי כאב ברגל ואחרי זה הופעת וריד לא נפוח

דיון מתוך פורום  טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)

14/03/2017 | 20:51 | מאת: סיון

שלום לפני יומיים היה לי כאב מקומי בצד ימין של פיקה הברך ואז ראיתי שיש שם וריד כחול לא נפוח והיה כאב והלך והיום היה לי כאב רוב היום שם.. זה משהו שיכול להיות מסוכן? מה זה יכול להיות? תודה

14/03/2017 | 21:01 | מאת: סיון

יש לציין שאם אני זוכרת נכון זה היה אחרי יום שעמדתי רוב היום בעבודה

23/10/2017 | 11:21 | מאת: ד"ר בשיר שיך-יוסף

שלום רב, את מתארת מצב שנקרא פליביטיס, שזה דלקת וזיהום בווריד שטחי. זה לא מסוכן, אם כי דורש טיפול בתרופות נגד דלקת ובאנטיביוטיקה. מציע לך לפנות לרופא המשפחה לטיפול. תודה לפנייתך.

מנהל פורום טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)