אורטה חוזר ניתוח מורכב ומסוכן

דיון מתוך פורום  טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)

20/02/2017 | 17:13 | מאת: לילוש

אבי בן 75 לפני כשנתיים עבר ניתוח אורטה שהתברר כיום שהסטנד ששמו לו זיהם לו חצי גוף צריך לעבור ניתוח מאוד מסוכן שבו צריך להוציא את הסטנד יחד עם חלק מאבי העורקים ניתוח שאמור לקחת 10 שעות עם שני צוותים. שאלתי היא האם בוצע בארץ ניתוח כזה מורכב או שכדאי לעשות אותו בחו"ל בתודה מראש אשמח לתגובה אנחנו מאוד מודאגים

23/10/2017 | 11:19 | מאת: ד"ר בשיר שיך-יוסף

שלום רב ותודה לפנייתך. הוצאת סטנט מזוהם מאבי העורקים הינו ניתוח מורכב עם סיכון ניתוחי גבוהה במיוחד. הנסיון בארץ קיים, אם כי לא גדול.

מנהל פורום טיפול במחלות אבי העורקים (האאורטה)