כאבי פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

10/11/2015 | 08:55 | מאת: אני

שלום רב. זה שנים שיש לי כאבים "רגילים" בברכיים ובגב, ובשנתיים האחרונות נוספו לי כאבים בלתי נסבלים בכתף שאובחנו ככאבי פיברומיאלגיה, אני מקבלת Elatrolet כל יום כדור ואין בכלל שיפור. האם יש עוד טיפול שיעזור לי להקל על הכאב? בתודה מראש וברכה.

שלום רב, ישנן הרבה תרופות לטיפול בכאב כרוני ואופציות טיפול שונות. הפורום הזה נועד למענה בנושא של וולוודיניה שהוא סוג ספציפי של כאב כרוני, והטיפולים בו אינם זהים לטיפולים בפיברומיאלגיה. אני מציעה שתפני גם לפורום רפואת כאב או פורום פיברומיאלגיה (אם קיים) - ובכל מקרה, מומלץ לפנות פיזית למרפאת כאב להמלצה על טיפול. ד"ר בינה כהן-סחר

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)