אורופלאסמה וולודיניה

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

26/05/2016 | 15:42 | מאת: אני

ד"ר בינה סחר כהן יקרה. הייתי אצלך בעבר לגבי אורופלאסמה ולאחרונה התחיל כאב ודלקת צוואר הרחם מלווה בדימום, כנראה בעקבות האורופלאסמה? אני בהריון מתקדם ורציתי לשאול: האם למרות החיידק, אפשר ללדת לידה רגילה וכן להניק? כולל בדיקת מי שפיר? האם יש חשש להידבקות העובר בשל אלה? 2. האם הדלקת עשויה לעבור לאחר ההריון ואולי בכלל הסיבה לכך אינה אורופלאסמה? תודה מראש:)

שלום רב, כדאי לשלול סיבות אחרות לדלקת בצוואר הרחם, לרוב אוראופלזמה אינה גורמת לכך. אין מניעה לעבור דיקור מי שפיר, ללדת בלידה רגילה או להניק.

29/05/2016 | 12:55 | מאת: אני

תודה רבה על תשובתך! אילו עוד סיבות עליי לבדוק ולשלול לדעתך? אשמח לעזרתך מאחר ומיד נותנים לי אנטיביוטיקה, שלא פותרת הבעיה משורש...

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)