צריבה קשה בוולווהלללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

29/08/2020 | 19:57 | מאת: דנה

שלום לדר סובלת מצריבה קשה בוולווה מקדימה כל הזמן יש גזים לא נעימים והם צורבים אי אפשר לסבול את זה מה ניתן לעשות לא עוזר דרמובט צורב או כל משחה אחרת גם עזרקאין לא עוזר אין לי חיים מתקשה לצאת מהבית מה ניתן לעשות נגד הגזים המסריחים לא עוזר גזים x פרוביוטיקה אנזימיי עכול שום דבר יש לי בעיות עכול קשות צריבות גם כאבי תופת בקיבה בושט בפי הטבעת יש פיסורה ומחלת עור כנראה בוולווה גם חשד לליכן סקלרוזיס עשיתי ביופסיה טרם קבלתי תוצאות אנא עזרו לי בבקשה

שלום רב, נשמע שאת סובלת, אבל גם נמצאת במסגרת של בירור וטיפול. טוב שלקחו ביופסיה. האם את גם במעקב של גסטרואנטרולוג? יכול להיות שהכל קשור למערכת העיכול. במסגרת הפורום איני יכולה לתת אבחנה או המלצה על טיפול, אלא מידע בלבד. את צריכה להמשיך בבירור לפני שניתן יהיה להמליץ על טיפול מתאים.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)