טיפול בלייזר קר

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

06/04/2016 | 16:24 | מאת: מישהי

היי, אובחנתי כסובלת מוסטיבוליטיס. החלטתי לשלב מספר טיפולים בו זמנית . הפסקתי עם הגלולות לאחר 5 שנים- מתחילה לעשות דיקור סיני, טיפול פסיכולוגי וכן פיזיותרפיה. בנוסף לכך קראתי על טיפול בלייזר קר- עד כמה הוא נמצא יעיל? ( למרות שהוא חדש ) .

שלום רב, יש מעט מאד מידע על הטיפול בלייזר קר. למיטב ידיעתי בוצע רק מחקר אחד מסודר והיעילות נמצאה סביב 70%. כמו בכל הטיפולים בוולוודיניה אין טיפול בודד שמתאים לכולן. המלצתי - לא לבצע טיפולים רבים ושונים במקביל. תני לכל טיפול את הזמן לעשות את שלו.

22/04/2016 | 23:19 | מאת: אלמונית

בתור מישהי שעברה את הטיפול בלייזר- הוא אכן עוזר, אמנם עדיין לא במאה אחוזים אבל יש הקלה ממשית בכאב. ממליצה לך.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)