הנגשת הידע וטיפול ראשוני

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

20/01/2018 | 21:51 | מאת: נגה שליו

שלום רב דר בינה רציתי לברר מדוע אתם\ן הרופאים \מרכזים שמתמחים בתחום לא מציפים את הבעיה. מדוע פוטרים נשים באבחנות של פטריה חוזרת-ללא בדיקה שמאששת,מעמיסים על גופן משחות\כדורים שמזיקים ומחמירים את מצבן. מדוע אתם\ןלא מעלים את המודעות לבדיקה במקלון שדרכו ניתן להבדיל בין כאב מפושט לנקודתי.מדוע כשמטופלת מתכווצת וחווב כאב קיצוני בבדיקה זה לא מרים דגל אדום לרופא\ה ואף מעורר בו תגובות נזעמת וצינית. תפקדכם להפוך את הידע שלכם לנחלת כלל הגניקולוגים,היות והמגע הראשוני שלנו הוא אתם ,ואת הנזקים שאנחנו סוחבות מהטיפולים הראשונים שקבלנו על ידם\ן. בברכה נגה שליו

שלום נגה, אני מבינה את הכעס שלך, והאמיני לי שגם אותי מתסכל שלמרות הרצאות רבות והסברים אני עדיין נתקלת בהפניות מרופאים שלא מבצעים בירור מלא. כל שנותר לי להציע זה שאתן המטופלות תבקשו מהרופא לקחת תרבית לפטריה, גם אם הוא לא עושה זאת מיוזמתו - ואם אתן נתקלות בתגובה שלא מכבדת אתכן, אל תחזרו לאותו רופא.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)