וולוודניה או לחץ שניוני על עצב הפודנדלי

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

20/08/2017 | 10:35 | מאת: יאנה

היי, אשמח לקבל תשובה לפני כ4 חודשים הופיעה לי צריבה באזור הנרתיק לאחר דלקת שתן שטופלה באנטביוטיקה. הרופאים טענו שזה פטריה או חיידק וטופלתי בהמון כדורים ומשחות שלא עזרו, נשלחתי לפזיו רצפת אגן שלאחר הטיפול הראשון כל הצריבה עברה לי לצד שמאל בעיקר בשפה החיצונית, צריבה שלא נותנת לי מנוח עד היום וממש מקשה עליי להתנהל,כמו כן עדיין קיימת צריבה בשתן גם ללא חיידק, הפזיו לא עוזרת וכרגע אני על כדורי אלטרול 35 מ"ג וגם הם לא מראים יותר מידי שינוי מה ניתן לבדוק או לעשות מעבר?

שלום, לצערי אין תחליף להערכה רפואית מסודרת, אין אפשרות לתת ייעוץ לגבי טיפול במסגרת הפורום.

20/08/2017 | 12:57 | מאת: יאנה

היי ד"ר בינה, תודה על המענה, ניסית לקבוע אליך תור אך לצערי יש תורים רק בחודש נובמבר

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)