הבדלים גדילים במספר בעיינים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

14/08/2019 | 00:26 | מאת: אנונימית

האם מספר מינוס 0.75 בעיין ימין ומינוס 2.75 נחשב לחריג ממש? יש לציין כי התפתחה פזילה בעקבות כך בת 20

אנונימית שלום במידה ומופיע שינוי פתאומי במספר, או פזילה פתאומית, יש להבדק בדחיפות אצל רופא עיניים. לאחר סיום הבדיקות הרפואיות, ניתן לבחון האם עזרים אופטיים, כגון: משקפיים עם פריזמה, עדשות מגע, עדשה מאט וכו' יכולים להקל עלייך. במידה ואת סובלת מקשיי קריאה של כתב מודפס קטן וצפוף, ניתן לבחון שימוש באביזרי הגדלה כגון זכוכית מגדלת. ייתכן שעל ידי מתן מרשם חלקי לאחת העיניים, ניתן להקל עלייך, אך כאמור הדבר הראשון והדחוף ביותר לעשות הוא להבדק על ידי רופא עיניים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות